Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/rsba1022/.subdomains/fkvojvodina/www/wp-includes/Requests/Hooks.php on line 70
ДРЕСОВИ ПОКЛОН ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ - ФК Војводина

ДРЕСОВИ ПОКЛОН ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

Поводом прославе 66. рођендана ФК Црвена Звезда из Београда, организовала је донаторску акцију „66 гарнитура дресова за 66 година“. Пријавило се више од 200 фудбалских клубова нижег ранга такмичења, а наш клуб нашао се међу оним клубовима који су добили овај вредан поклон.

22. marta 2011.g. отпутовали смо у Београд, где нас је дочекао наш велики пријатељ Живко Шегрт, који се својски потрудио да се на Маракани осећамо пријатно, као код своје куће. Обишли смо стадион, нови помоћни терен од вештачке траве, медија центар, ложе и музеј клуба. Иако се на стадиону све спремало за дочек премијера Русије Владимира Путина, свуда смо лепо и топло дочекани. У 12 часова на конференцији у Медија центру заједно са осталим представницима клубова из целе Србије, примили смо овај вредан поклон из руку председника ФК Црвена Звезда Владана Лукића.

Користимо ову прилику да му се још једном захвалимо на помоћи и да пожелимо њему и ФК Црвена Звезда још много, много година и још више трофеја.

Екипа ФК Војводине у новим дресовима

Comments are Closed