Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/rsba1022/.subdomains/fkvojvodina/www/wp-includes/Requests/Hooks.php on line 70
НОВОСТИ - ФК Војводина

НОВОСТИ

После дужег времена да вас поздравимо и обавестимо о дешавањима у клубу.

Припреме за наставак првенства ОФЛ Бачка Паланка 1.разред почели смо на захтев тренера Владе Каракаша још 17.јануара 2013. године. План је био да 6,7 тренинга одрадимо у спортској хали, али то је пропало тако да смо комплетне припреме по веома лошем и хладном времену обавили на отвореном, односно на терену СЦ „Миладин Вујин“. Наиме нисмо добили термине у спорткој хали ни под условом да их и платимо јер нисмо прихватили условљавање господина директора школе чије име овде то нећемо помињати јер то и не заслужује. Невољама ту није био крај.

Негде око 01. фебруара напустио нас је тренер Владо Каракаш, иако је само 2 недеље пре тога тврдио да остаје у Товаришеву, и преузео екипу Младости из Бачког Петровца. Затим још један некоректан гест покушао је да са собом поведе неколико играча. Управа клуба је правовремено реаговала задржала играче а за тренера поставила Зорана Ратковића, који се код нас није дуго задржао и због приватних проблема је поднео оставку после 2 недеље. Тако смо 15. фебруара за тренера поставили Игора Корлата из Бачке Паланке, некадашњег играча и тренера екипе Стари Град

У прелазном року екипу није напустио нико. Теже се повредио голман Драган Микић па смо довели голмана Младена Лучића из Будућности Младеново, дошао је Данијел Николић из Слоге Плавна а активирали су се Игор Радонић и Станков Ђорђе.

Треба истаћи да је финансирање преко Спортског Савеза престало још крајем прошле године, тако да скоро 4 месеца нисмо добили тако потребна финансијска средства. Конкурисали смо за средства на конкурсу Општине Бачка Паланка па се надамо да ће и финансијска ситуација бити поправљена у првим данима месеца априла. Велику беспарицу успели смо да пребродимо уз помоћ наших великих пријатеља и спонзора.

ЗАХВАЉУЈЕМО се на помоћи:
МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ТОВАРИШЕВО
О З З ЛИВАДЕ Товаришево
АНИМАЛ КОМЕРЦ Београд
ТИП ТОП АУТО Esslingen

У припремном периоду одиграли смо неколико припремних утакмица:
БУДУЋНОСТ(М) – ВИЈВОДИНА 1:1
ВОЈВОДИНА – ВУПИК (Вуковар) 0:3
ВОЈВОДИНА – БУДУЋНОСТ(М) 1:5
ОМЛАДИНАЦ (Д) – ВОЈВОДИНА 2:1
ВОЈВОДИНА – МЛАДОСТ(БП) 2:2
БУДУЋНОСТ(М) – ВОЈВОДИНА 2:0
ВОЈВОДИНА – БУДУЋНОСТ(П) 4:1

Comments are Closed