Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/rsba1022/.subdomains/fkvojvodina/www/wp-includes/Requests/Hooks.php on line 70
ПОШТОВАНИ ПОСЕТИОЦИ ДОБРО ДОШЛИ! - ФК Војводина

ПОШТОВАНИ ПОСЕТИОЦИ ДОБРО ДОШЛИ!

После летње паузе јављамо вам се се вестима из нашег клуба.

Припреме за наредну сезону 2015/16. у ТФС ПФЛ Нови Сад почели смо у суботу 04.07.2015 године на нашем стадиону. Уместо тренера Ранка Цицварића, који је напустио екипу у 24. колу прошлог првенства, управа је поставила новог тренера Новака Шарца из Бачке Паланке. Екипу су напустили Милан Гњатовић, Слађан Вучић и Станко Данилов, а дошао је Стефан Михајило.

Цео припремини период одрадили смо на нашем стадиону. Одиграли смо шест припремних утакмица:
БУДУЋНОСТ(м) – ВОЈВОДИНА 3:3
ВОЈВОДИНА – ТЕКСТИЛАЦ 4:2
ВОЈВОДИНА – БУДУЋНОСТ(м) 3:0
ВОЈВОДИНА -ХЕРЦЕГОВАЦ 1:2
ВОЈВОДИНА – КР.КРАЈИНЕ 2:3
КР.КРАЈИНЕ – ВОЈВОДИНА 3:0

У КУП-у смо ове године стартовали од првог кола:
ВОЈВОДИНА – КРИВАЊ 4:3
ВАЈСКА – ВОЈВОДИНА 1:1, пеналима 5:2

У првом колу ТФС ПФЛ Нови Сад екипа Војводине гостује у Бачкој Паланци екипи Старог града.

Иначе, наш клуб такмичи се већ другу годину у фантомској ТФС ПФЛ Нови Сад која иначе не постоји. Нечијом вољом и болесном амбицијом формирана је ова фантомска 7. Подручна лига, коју Статут ФС Војводине не познаје и не признаје. Ко ју је формирао и ко је одговоран што ми клубови трошимо не мала финансијска средства, не зна се, и нико за то неће бити крив и неће одговарати. Повратка на старо стање нема. Клубови су поново осуђени да им читава година буде квалификациона а некоће се у свему томе лепо „уградити“.

Клубови са територије ОФС Бачка Паланка играће следеће сезонеу ПФЛ Сомбор и то 5 најбоље пласираних и Првак МФЛ Бачка Паланка, ако „Будућност“ Гложан задржи стаус Војвођанског лигаша, ако испадне, онда из нашег савеза у ПФЛ Сомбор улази 4 клуба и првак МФЛ Бачка Паланка. Срећан је овај фудбалски народ што има овако способне и мудре руководиоце!

Нема одмора док трају реорганизације! Хлеба и реорганизација!

Comments are Closed