Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/rsba1022/.subdomains/fkvojvodina/www/wp-includes/Requests/Hooks.php on line 70
ПОТОП - ФК Војводина

ПОТОП

У суботу и недељу 12.и 13.03.2016. године ове наше крајеве погодио је ураган КАТРИН, што је довело до тога да се ПАНОНСКО МОРЕ излило на терене клубова ПФЛ ТФС Нови Сад. Последица тог изливања је одлагање комплетног 16. кола ПФЛ ТФС Нови Сад. Невероватно је да су се само терени ове фудбалске лиге нашли на удару ове временске катастрофе. Панонско море одавно је пресушило на теренима свих осталих лига ФС Војводине, једино је своју водену површину задржало на теренима овог савеза. Мајка природа допринела је да и Србија добије своје море и то на више дестинација. Тако да сада и ми можемо развијати морски туризам и угоститељство, а како ТФС ПФЛ престаје са радом у јуну ове године, може променити делатност и пререгистровати се у Туристичко Феријални Савез.

И сада ћемо играти одложено коло у среду. Е па другови пошто сте необавештени да вас обавестимо: Ова лига је аматерска, а аматери ирају своје утакмице још од прошлог века викендом. Субота и недеља су били нерадни дани, кад су се запослени, студенти и ученици одмарали и бавили спортом. Друг Тито умро је 1980.године, Слоба пре 10година у Хагу. У Србији влада приватни капитал и сваки дан је радни дан па тако и СРЕДА. Радно време је европско од 8. до 16. или 9. до 17. часова за запослене, а ђаци и студенти средом имају наставу и предавања.

Па ко онда да вам игра фудбал средом у 15.30 часова, а ко и да гледа?

Док су клубови 6 подручних лига Војводине, Војвођанске, Српске, Прве и Супер лиге са пар изузетака, играли редовно своје првенствене уткмице, наша лига је пропливала. Звучи невероватно, али за катастрофални викенд, многи клубови наше лиге су на „поплављеним“ теренима уместо првенствених играли пријатељстке утакмице ! …….. Магле није било!

                                                                       ЗАШТО НАМ ОНДА ПРОДАЈЕТЕ МАГЛУ ?

Comments are Closed