Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/rsba1022/.subdomains/fkvojvodina/www/wp-includes/Requests/Hooks.php on line 70
ГЕНОЦИД НАД ФУДБАЛОМ: ПРОЛЕТЕР - ВОЈВОДИНА 3:3 - ФК Војводина

ГЕНОЦИД НАД ФУДБАЛОМ: ПРОЛЕТЕР – ВОЈВОДИНА 3:3

Равно Село, 21.05.2016. године у 17 часова

27.коло ТФС ПФЛ Н.Сад

СТАДИОН: Пролетера у Р.Селу
СУДИЈА: М.Радаковић (Гардиновци)
СТЕРЛЦИ: Ранисављев у 18(п), и М.Станојев у 75 и 87 мин
ВОЈВОДИНА: Марковић, Ковачевић, Рамић, Мустафовић, Ћорда, Ранисављев (Т.Николић), Г.Станојев, Вујановић, Живић, Тривуновић, М.Станојев.

У удруженом злочиначком подухвату: судијске тројке, екипе Пролетера и „спонзора“, извршен је масакр над фудбалерима Војводине и геноцид над фудбалом.

Фудбалери Војводине су систематски пребијани бруталним животињским стартовима и то не по ногама, него по телу и глави. Невероватна је суровост и бруталност коју су испољили играчи пролетера и то све уз дебео благослов делилаца неправде на овој утакмици. Уместо да покажу најмање 3 црвена картона домаћим играчима, судије су их частиле са само 3 жута картона. Зато су их домаћини посетили у свлачионици на полувремену и указали на већ „познати начин“ да су претерали. Па су осокољени домаћини у другом делу утакмице, који је трајао око 20так минута активне игре, успели да још више масакрирају гостујуће играче, који су крвавих глава чекали да стигне хитна из Врбаса.

То што нису успели да постигну батинама, претњама, пљувањима и увредама домаћи играчи, успевале су судије. Други гол домаћина гостујући играч лежи игра се до гола, трећи гол исто тако и још двојица у офсајду за коначан резултат. Драго нам је што је у публици било и посматрача суђења, па ће вероватно нјихова оцена бити таква да се судијама не само забрани да више суде, него и да гледају фудбал.

Што се тиче домаћина и спонзора, далеко вам лепа кућа, у здрављу паре трошили на лекове.

Надамо се да ће надлежни фудбалски органи имати храбрости да стану на пут оваквом дивљаштву и да ће овакве вандале протерати из спорта и фудбала.

Comments are Closed