Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/rsba1022/.subdomains/fkvojvodina/www/wp-includes/Requests/Hooks.php on line 70
МЕМОРИЈАЛ "БРАЋА ПАНКОВ" 2017 - ФК Војводина

МЕМОРИЈАЛ „БРАЋА ПАНКОВ“ 2017

ФК „Војводина“ Товаришево организовала је 5. и 6. августа 2017. године Меморијални турнир „Браћа Панков“, ове године по први пут на фудбалском стадиону „Миладин Вујин“. После четири године организације турнира у малом фудбалу, Меморијал се вратио кући, тамо где му је и место, на стадион „М.Вујин“ дом фудбалера Војводине. Меморијал се организује у знак сећања на трагично настрадалу браћу Љубишу и Милоша Панков чланове ФК Војводине из Товаришева.

На турниру су учествовале екипе:
– ЧСК Пиваре омладинци из Челарева
– Борац Нови Сад
– Кривањ Селенча
– Војводина Товаришево

У суботу 05.08.2017. године одигране су две утакмице:
Војводина – Борац 0:4
ЧСК Пивара – Кривањ 2:2 пеналима 3:0

Турнир је почео минутом ћутања, а почетни ударац извео је Стеван Панков син покојног Љубише Панков. (слике 164452 и 164619)

У недељу 6.08.217.одигране су још две утакмице:
утакмица за 3.место : Војводина – Кривањ 4:2
финале: ЧСК Пивара – Борац 1:3

ФК Борац, Нови СадПобедничка екипа Борца из Новог Сада наступила је у следећем саставу: Закарија, Странић, Славуљ, Кочиш, Вујовић, Јернић, Срдановић, Гојковић, Томић, Бичкеји, Салић играли су још Ћирић, Богавац, Блажић, Радић, Добрињац, Окиљевић, Гаћеша, тренер Немања Кртолица.

 

За најбољег играча турнира проглашен је Марко Вујовић из екипе Борац Н.Сад

Марко Вујивић

Најбољи голман је Нађ Павел из екипе Кривањ Селенча.

Нађ Павел

Дружење је настављено у бифеу Спорт на заједничкој вечерисвих учесника турнира.

ФК „Војводина“ Товаришево се захваљује свима онима који су помогли организацију овог Меморијалног турнира, такође захваљујемо се свим екипама које су узеле учешће на овогодишњем Меморијалу „Браћа Панков“ и позвамо их да се видимо и догодине на истом месту.

Comments are Closed